Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Atmos Duo - Kalligrafia: Anu AhjokoskiAtmos Duo - Kalligrafia: Anu Ahjokoski

Tampere Guitar Festival 2017
Photo: Antti KulmanenTampere Guitar Festival 2017 Photo: Antti Kulmanen

Petri Ahjokoski – Kitara, Anu Ahjokoski – Basso

 

Atmos Duo on intiimi kokoonpano joka esittää hienostunutta instrumentaalimusiikkia. Heidän esityksiään on ylistetty siitä, että ne ovat konserttitason kuunteluelämyksiä jossa molemmat äänet pääsevät esiin tasapuolisesti mukaansatempaavassa musiikillisessa keskustelussa.

Duon tyyli pohjautuu vankasti jazz-standardeihin ja ohjelmistoon on kuulunut elokuva- ja TV-musiikki, pop, lattari/bossa nova, klassinen, rock ja blues.

Konserteissa Atmos Duo esittää pääosin Anu ja Petri Ahjokosken omia sävellyksiä jotka ammentavat vaikutteita kaikista ym. tyyleistä.

Atmos Duo on toiminut vuodesta 1990. Mikä alkoi yhteisistä opinnoista ja musiikillisista kokeiluista, muuttui ajan saatossa saumattomaksi yhteistyöksi, joka jatkuu edelleen.

Tampere kotikaupunkinaan vuodesta 1997, Atmos Duo on esiintynyt kaikenlaisissa tilaisuuksissa, intiimeistä yksityistilaisuuksista kaiken kokoisiin julkisiin tapahtumiin sekä korkean profiilin yritys- ja valtion tilaisuuksiin.

Anu ja Petri, kumppanit avioliitossa ja musiikissa, ovat molemmat kokeneita muusikoita joiden työkokemuksiin kuuluvat mm:

• TV- ja teatterimusiikki, sekä esittäminen että säveltäminen.

• Jazz-festivaalit

• Studiotyö

• Sinfoniaorkesterit

He ovat esiintyneet Suomessa, Ruotsissa, Latviassa, Puolassa, Saksassa, Hollannissa, Britanniassa, Venäjällä ja U.S.A.:ssa.